MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel son bölüme Zülfikar'ın gözyaşları damga vurdu

Poyraz Karayel 20. bölümünde duygusal anlar yaşandı. Poyraz Karayel son bölümünde Zülfikar ve Çiğdem'in ayrılık sahnesi çok konuşuldu.

Farklı konusu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan Poyraz Karayel 20. bölümü izleyicilerini hayretler içinde bıraktı. Her bölümü merakla beklenen dizide Poyraz'ı yine zor kararlar bekliyordu. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümü 20 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicileriyle buluştu.

POYRAZ KARAYEL 20. BÖLÜM ÖZETİ

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel bomba sahneleriyle kaldığı yerden devam etti. Dizinin son bölümünde Sema, babasının katilinin yıllardır baba dediği adam yani Bahri Umman olduğunu öğrenince deliye döndü, Bahri'den intikam almak istemişti. Poyraz Karayel 20. bölümünde Sema'nın ihaneti Bahri'nin acısına acı kattı. Bahri, cezasını kesmesi için Poyraz'ı görevlendirdi. Poyraz Karayel son bölümünd Zülfikar ve Çiğdem'in, gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflarının gazetelerde çıkması üzerine, Çiğdem'in babası bu durumdan rahatsız olarak Çiğdem'le konuştu. Durumu yalanlayan Çiğdem'e inanmayan Hakkı ise, Bahri Baba'nın yanında çalıştığını öğrenince, kızından uzak durması için Zülfikar'ı kaçırdı. Zülfir ve Çiğdem çifti yaşananlardan sonra ayrılmak zorunda kaldı.

POYRAZ KARAYEL HAZİRAN'DA FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Poyraz Karayel 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümüyle sezona ara verecek. Poyraz Karayel yeni sezona Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler