MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel son bölümü izleyenlerin nefesini kesti

Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Poyraz Karayel son bölümüyle izleyen herkesi ekrana kilitledi. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizinin 26. bölümünde Poyraz intikam peşine düştü. İşte, Poyraz Karayel son bölüm detayları!

POYRAZ KARAYEL 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Poyraz Karayel 26. bölümüyle ekranlardaydı. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde duygu yüklü ve aksiyon dozu yüksek sahneler vardı. Poyraz-Bahri karşılaşmasının damga vurduğu Poyraz Karayel 26. bölümünde Sinan'ın vurulması, herkesi perişan etti. Sinan hastanede yaşam mücadelesi verirken; Poyraz oğluna bunu yapanların peşinde düştü. İntikam peşinde koşan Poyraz'ın Bahri ile karşılaşmasında ise duygusal anlar yaşandı. Sinan, yaşam mücadelesini kazandı mı? Poyraz, intikamını alabildi mi? Poyraz ve Bahri karşılaşmasında neler yaşando? Tüm bu soru işaretleri Poyraz Karayel'in dün akşam ekrana gelen 26. bölümünde yanıt buldu.

POYRAZ KARAYEL 26. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel son bölümünde doğum gününde vurulan Sinan, yaşam savaşı vermekteydi. Poyraz ve Begüm başta olmak üzere herkes perişandı. Ayşegül soluğu hastanede aldı. Üstelik Poyraz'la Begüm'ün çaresiz kaldığı bir noktada Sinan'ın hayatıyla ilgili doktor olarak onun karar vermesi gerekti. Artık Sinan'ın geleceği Ayşegül'ün elindeydi. Poyraz Karayel 26. bölümünde Sadrettin'in kısır olduğunu öğrenmesiyle birlikte bebek ve Songül için tehlike çanları çalmaya başlamıştı. Poyraz Sinan'a bunu yapanların ve yaptıranların peşine düştü. İlk bulması gereken o gün palyaço kılığında evlerine girip Sinan'ı vuran albinoydu. Peki, Poyraz albinoyu bulduğunda ne yapacaktı? Bir polis olarak adamı tutuklamakla mı yetinecekti, yoksa bir baba olarak oğlunun intikamını mı alacaktı?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler