MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel son bölümde nefes kesen öpüşme sahnesi

Fenomen dizi Poyraz Karayel 27. bölümüyle 14 Ekim Çarşamba akşamı ekranlardaydı. İkinci sezon açılışını yeni isimlerle yapan dizinin son bölümünde izleyiciler, Poyraz-Ayşegül'ün öpüşme sahnesine tanık oldu. İşte, Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar!

POYRAZ KARAYEL 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Poyraz Karayel son bölümünde tansiyon giderek yükseldi. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizilerinden olan Poyraz Karayel 27. bölümde izleyicilerini heyecanlandıracak gelişmeler vardı. Aşkların sıradışı, dostlukların kıran kırana, düşmanlıkların acımasızca yaşandığı dizinin yayınlanan son bölümünde sürpriz karakterler, dizideki dengeleri alt üst ederken; Poyraz-Ayşegül yüzleşmesi ekrana kilitledi. Bahri Umman'a iş teklif edecek olan kadın kimdi? Neden gelmişti? Yayınlandığı her bölümü sosyal medyada da çok konuşulan Poyraz Karayel'deki son gelişmeler neydi? Kanal D'nin yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran Poyraz Karayel heyecan dolu 27. bölümüyle dün akşam saat 20:00'de Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL 27. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayeli son bölümünde; Albinonun katili olarak tüm oklar Poyraz'ı göstermekteydi. Ama Poyraz polislerden kaçmayı başarır. Hem polislerden saklanmak hem de Sinan'ı vuranları bulmak zorundaydı. Bu sırada Ayşegül'le beraber yardımına hiç beklemediği biri yetişti: Mete...Sadrettin ise göl gezintisinden eve yalnız döndü. Songül'ün nerede olduğunu kimse bilmemekteydi. Poyraz örgütün izini sürmeye devam eder. Sinan'ı vurduranın kardeşi Meltem olduğunu öğrenince ise ciddi bir yıkım yaşadı. Peki gerçekten bu işin sorumlusu Meltem miydi yoksa hepsi büyük bir oyunun parçası mıydı? Ayşegül Poyraz'sız olmadığını anlar, ona duygularını itiraf edecekken hiç beklemediği bir telefon her şeyi altüst etti...

POYRAZ KARAYEL'DE YENİ İSİM

Dizi severlerin hayranı olduğu Poyraz Karayel'in son bölümünde genç oyuncu Hare Sürel kadroya katılmıştı. Dizinin 14 Ekim 2015 çarşamba akşamı yayınlanacak 27. bölümünde ise bir yeni oyuncu daha ekranlara geldi. Başarılı oyuncu İdil Fırat, diziye yeni bir heyecan kattı. İdil Fırat'ın hayat vereceği karakter, Bahri Umman ile şaşırtıcı sahnelere imza attı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler