MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Poyraz Karayel son bölümünde tansiyon yükseldi. Sema nikah masasını terk etti, Poyraz kaçırıldı. İşte, olayların ardı arkasının kesilmediği Poyraz Karayel 33. bölümünde yaşananlar!

Yeni sezonda da iddiasını devam ettiren Poyraz Karayel son bölümü ile yine ekrana kilitlemeyi başardı. Kanal D'nin ekranlara ve zaman zaman sosyal medyaya damga vuran dizisi bu hafta 33. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Özkan Uğur gibi güçlü isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 33. bölümüne Poyraz'ın kaçırılmasının yanı sıra Sema'nın düğünü terk edişi damga vurdu. Sema'nın düğünü terk etmesiyle yıkılan Sefer'in halleri, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Sema düğünü neden terk etti? Poyraz'ı kaçıran isim kimdi? Tüm bu soru işaretleri dün yayınlanan Poyraz Karayel 33. bölümünde yanıt buldu.

POYRAZ KARAYEL 33. BÖLÜM ÖZETİ

Zorla bayıltılıp kaçırılan Poyraz, anlam veremediği tuhaf bir yerde uyandı. Neden oraya getirildiğini anlayınca kendini yeni bir çıkmazın içinde buldu. Sema düğünü terk etmişti. Ayşegül ona destek olmaya çalışsa da diğer herkes çok tepkiliydi. Ama asıl merak edilen Sefer'in ne yapacağıydı. Sema'nın karşısına çıkan Sefer kimsenin beklemediği şekilde davrandı. Ama Sema'nın söyledikleri onun canını bir kat daha yaktı...Poyraz Karayel 33. bölümünde Despina'nın hastanesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa gelen İsmail Karayel'in tavırları Ayşegül'ü çıldırttı. Sonunda Poyraz'a söylemeden kendi başına bir işe kalkıştı ve İsmail Karayel'in Adil Topal olduğu gerçeğini gidip savcıya anlattı. Fakat yaptığı bu ihbar hayatını tehlikeye sokacak birçok olayın başlangıcı oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler