MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 38. bölümü nefes kesti

İddialı Kanal D dizisi Poyraz Karayel son bölümünde hüzün vardı. Mete'nin ölümü sonrasında Poyraz Karayel'de neler yaşanacağı bugün belli oldu. İşte, ilgiyle izlenen Poyraz Karayel 38. bölümünde yaşananlar!

Çarşamba akşamlarına damga vuran Poyraz Karayel yepyeni bölümleriyle herkesi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Mete'nin ölümü ardından büyük bir merakla beklenen Poyraz Karayel 38. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı, yapımcılığını ise Limon Film'in üstlendiği dizinin yeni bölümünde hüzün ön plana çıkarken; karakterlerin iç hesaplaşması ekrana yansıdı. Farklı konusu ve kadrosunda iddiali isimleriyle gönülleri fetheden Poyraz Karayel 38. böümünde Mete'nin vurulması, herkesi perişan etti. Entrika, hüzün ve romantizmin eksik olmadığı Poyraz Karayel dizisinin duygu yüklü son bölümü 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

POYRAZ KARAYEL 38. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel'de bu hafta; Mete'nin ölümü herkesi derdinden etkiledi. Özellikle Mete'nin Bahri'lerin evindeki çatışma sırasında ölmesi Bahri'yi sarstı.. Bahri kendisiyle derin bir iç hesaplaşmaya girdi. Poyraz ise İsmail Karayel'i vurmasının ardından Emniyet Amirliği görevinden uzaklaştırılmış, geçici bir göreve atanmıştı. Yeni görevi ünlü şarkıcı Selin Karaca'yı korumaktır.Ümran'ın kocasından dayak yediğini ilk keşfeden Ayşegül oldu. Ama bunu keşfetmesi Ayşegül'ün başını da belaya sokar. Mete'nin ölümünden sonra Sema sakladığı sırrı ile ilgili bir iç hesaplaşmaya girdi. Bu sırada Dafne şans eseri Sema'nın hastalığını öğrenir. Peki Dafne bu gerçeği Sefer'e söyledi mi? Poyraz yeni göreviyle birlikte Ayşegül'e yeniden yalanlar söylemek zorunda kaldı, üstelik Poyraz'ın başta burun kıvırdığı bu vazifenin gerçek yüzü zamanla anlaşıldı.

POYRAZ KARAYEL'E HÜZÜNLÜ VEDA

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel'de geçtiğimiz haftak, bölümünde hüzünlü bir veda yaşandı. Dizinin 37.bölümünde Bahri Baba'nın evi basıldı çıkan çatışmada avukat Mete vurularak öldürüldü. Avukat Mete Durukan canlandıran Fırat Çelik senaryo gereği öldürülerek diziden ayrıldı. Fırat Çelik diziye 2.sezonun başında katılmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler