MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 4. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin beğenilen yeni dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle bir kez daha izleyicileri ekran başına kitledi. Poyraz Karayel 4. bölümde Kulaksız oğlunun ölümünün karşılığında Ayşegül'ün canını almak için harekete geçti.

POYRAZ KARAYEL 4. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 4. BÖLÜM 3. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Poyraz Karayel son bölümü izleyicisiyle buluştu. Başladığı tarihten beri belirli bir kitleye ulaşan Poyraz Karayel 4. bölümünde her zamanki gibi yeni olaylar eksik olmadı. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel son bölümde Poyraz, Ayşegül'le ilgili şok bir bilgiye ulaştı. Kulaksız Adnan ise Ayşegül'ü öldürmeyi denedi. Sevilen dizi Poyraz Karayel4. bölümüyle 28 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Poyraz Karayel son bölümde Sinan aşık oldu. Diğer yandan Kulaksız Adnan oğlunun ölümü karşısında Ayşegül'ü öldürmeye çalışarak büyük bir işe kalkıştı. Buna kayıtsız kalmayan Bahri Umman Kulaksız'ın cezasını kesmek için onu her yerde aramaya başladı. Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenen Poyraz ise şok geçirdi. Ayşegül ise saldırının etkisinden kurtulamadı. Bu olay karşısında korkusunu gizleyemeyen Ayşegül, hayatıyla ilgili hiç beklenmedik bir karar aldı. Kulaksız Adnan'dan ve olanlardan kaçmak isteyen Ayşegül, İngiltere'ye yerleşmeyi planladı. Poyraz Karayel 4. bölümde Poyraz'ın Ayşegül'ü ikna edebildi mi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler