MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 44. bölümde Sadrettin'i vurdular

Soluksuz izlenen dizilerden Poyraz Karayel son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Sadrettin Umman'in silahla vurulması ekran başındakileri şoke etti. Poyraz Karayel 44. bölümünde yaşananlar haberimizde!

Çarşamba günlerine damga vuran Poyraz Karayel dizisinin son bölümünde hüzün ve aksiyon bir aradaydı! Her hafta büyük bir heyecanla ve merakla beklenen Poyraz Karayel 44. bölümünde yine duygu yüklü sahneler ağırlıklıydu. Adil Topal'ın tehdidi yüzünden bebeği ve sevdiği adam arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Ayşegül, bebeğini kaybetmenin acısını yaşarken; yaşananlardan kendisini sorumlu tutan Poyraz, intikam ateşiyle yandı. Bir yandan intikam duygusuyla yanan diğer yandan sevdiği kadın için perişan olan Poyraz'a en büyük destek ise Bahri Umman'dan geldi. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 44. bölümüyle bu akşam Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel'in bu hafta ekrana gelen bölümünde bebeklerini kaybeden Poyraz ve Ayşegül büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle kısa süreli annelik heyecanı yaşayan Ayşegül perişan haldeydi. Yaşanılanlardan kendisini sorumlu tutan Poyraz, artık sevdiği kadına yüzüne bakamaz duruma gelmişti. Poyraz intikam ateşiyle Ayşegül'e kürtajı yapan doktorun peşine düştü. Fakat Poyraz'ın bu intikam hırsı Ayşegül'ün hiç hoşuna gitmedi. Hem Ayşegül'e hem de Poyraz'a destek ise Bahri Umman'dan geldi. Yaşananlar sonrasında Poyraz'a; "Bundan sonra senin baban benim!" sözleriyle destek olan Bahri, Poyraz'dan intikam peşinde koşmak yerine Ayşegül'ü alıp buralardan bir süreliğine gitmesini istedi. Kızının intikamını kendi almak isteyen Bahri adamlarıyla bir başka koldan Adil'in peşine düştü. Nihayet Adil'in izini buldular, fakat Sadreddin'in aceleci davranması yüzünden Adil yaralansa da kaçtı. Sadreddin'in bu hareketi ona çok pahalıya patladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler