MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 5. bölümde Ayşegül - Poyraz aşkı başladı

Kanal D'nin ses getiren dizilerindem Poyraz Karayel 5. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Poyraz ile Ayşegül arasında başlayan tutkulu aşk Poyraz Karayel 5. bölümde tüm hızıyla devam etti. Diğer yandan Sema, Poyraz ve Ayşegül aşkına tanık oldu.

POYRAZ KARAYEL 5. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Poyraz Karayel son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Başladığı tarihten beri büyük ses getiren ve reytinglerde üst seviyeye tırmanan Poyraz Karayel 5. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. İzleyenleri yine ekrana kitleyen dizinin başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç'ın paylaşıyor. Bu bölümde Ayşegül havaalanında Poyraz'ı görünce İngiltere'ye gitmekten vazgeçti. Beğenilen diziPoyraz Karayel son bölümüyle 4 Şubat Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Ayşegül vazgeçti!

Poyraz Karayel 5. bölümde Ayşegül, havaalanında Poyraz'ı görünce fikrini değiştirip gitmekten vazgeçti. Poyraz ve Ayşegül aşkı tutkulu bir şekilde başladı. Poyraz ve Ayşegül aşkı tüm hızıyla devam ederken diğer yandan Kulaksız'ın evi basıldı. Bu olayla Sadreddin'in aradığı fırsat ayağına geldi. Ancak gelen bir telefon tüm planlarını altüst etti.

Sema Ayşegül'ün peşinde

Bahri'nin avukatı Sema, Ayşegül'ün bir ilişkisi olduğundan şüphelendi. Şüphelerinin peşinden giden Sema, Ayşegül'ü takibe aldı. Bunun için de Poyraz'ı görevlendirdi. Poyraz olanları Sema'ya belli etmek istemedi ancak buna engel de olamadı. Poyraz Karayel 5. bölümde Sema her ikisini de adım adım takip etti. Takip sonucunda Sema Poyraz ve Ayşegül aşkına tanık oldu!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler