MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 8. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin büyük beğeni toplayan dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 25 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen Poyraz Karayel 8. bölümde Ayşegül ve Bahri arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Poyraz'ın kararı merak uyandırdı.

POYRAZ KARAYEL 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Poyraz Karayel dizisinin 8. bölümü bu akşam 20.00'de ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde Poyraz'ın Bahri'nin yanında çalıştığını öğrenen Ayşegül, çok öfkeleniyor. Poyraz, kendini ne kadar Ayşegül'e affettirmeye çalışsa da, Poyraz'ın çabaları karşılıksız kalıyor.

Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel 8. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarından yayınlanacak ve izleyenlere keyifli bir akşam yaşatacak.

POYRAZ KARAYEL 8. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz'ın Bahri'nin yanında çalıştığını öğrenen Ayşegül, bu duruma çok sinirlenir. Poyraz Karayel yeni bölümde aynı anda, Sadreddin, Sefer ve Zülfikar'ın kendisinden gizli saklı iş yaptığını öğrenen Bahri Baba ise haysiyetiyle ve şerefiyle oynandığını düşünerek çok öfkelenir. Bu yaptıklarının bedelini onlara çok ağır bir şekilde ödetmeye kararlıdır.

POYRAZ'IN SEÇİMİ

Ayşegül Poyraz'ın barışma çabalarını yanıtsız bırakır. Bunun üzerine Poyraz, Bahri'nin yanından ayrılacağına dair söz verir. Ama o gün kendisiyle ilgili çok önemli bir gerçeği öğrenen Poyraz, Ayşegül ve Bahri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Poyraz Karayel 8. bölümde Poyraz kimi seçecektir merak konusu olur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler