MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel son bölüm Kanal D'de yayınlandı

Kanal D'nin ses getiren dizilerinden Poyraz Karayel son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Oyunculuklarıyla adından söz ettiren Poyraz Karayel 9. bölümde Poyraz Ayşegül'le arasını düzeltmeye çalıştı.

POYRAZ KARAYEL 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Poyraz Karayel dizisinin 9. bölüm yayınlandı. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle 4 Mart Çarşamba akşamı ekrana geldi. Her hafta yeni bir gelişmenin yaşandığı dizi izleyiciyi ekran başına kitledi. Bu bölümde Poyraz'ın verdiği karar, Ayşegül-Poyraz gerilimini arttırdı. Sadrettin ise Poyraz'a oyun hazırladı.

Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel 9. bölümüyle Kanal D ekranlarından yayınlandı ve izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

POYRAZ KARAYEL 9. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz, Mümtaz'ın ihanetini öğrendi. Bu nedenle Bahri'nin yanında kalmaya karar verdi. Poyraz, Bahri'yle yola devam etme kararı alınca Ayşegül'le arasındaki gerilim arttı. Poyraz bir taraftan da Bahri'nin kasasındaki ses kayıtlarını almaya çalıştı. Poyraz Karayel son bölümde bu sayede Mümtaz'ın kim için çalıştığını da öğrendi. Aynı zamanda Ayşegül'le de arasındaki gerilimi düzeltmeye çalıştı.

Zafer'le anlaşma yapan Sadreddin ise Poyraz'a bir oyun hazırladı. Poyraz Karayel 9. bölümde Poyraz da kendisine kumpas kuran'ın peşine düştü. Sinan'ın velayet davasından sevinçle çıkan Poyraz'ı kötü bir sürpriz bekliyordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler