MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 21. bölümde ihanet eden isim ortaya çıktı

Kanal D ekranlarının iddialı yapımı Poyraz Karayel son bölümünde ihanetle suçlanan Sema vuruldu. Poyraz Karayel 21. bölümünde Bahri'ye ihanet eden ve içerden haber sızdıran kişinin Songül olduğu ortaya çıktı.

Poyraz Karayel 21. bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Her bölümü merakla beklenen dizide Poyraz, Bahri'nin isteğiyle Sema'yı vurdu. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümü sürprizlerle dolu anlarıyla 27 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana geldi.

POYRAZ KARAYEL 21. BÖLÜM ÖZETİ

Babaya gelen bir istihbaratta Sema'nın gizlice para aldığını, babayı ispiyonladığı, Savcı'nın yakında hepsini içeri alacağı istihbaratına inanan baba, Sema'ya acımadı. Poyraz Karayel son bölümünde Bahri'den emir alan Poyraz'a Sema'yı vurdu. Poyraz'ın Sema'yı vuruşu, Ayşegül başta olmak üzere çevresindeki tüm dostlarının nefretine neden oldu. Sema'nın intikamıyla perişan olan Sefer, Sema'nın intikamını Zafer'in avukatından aldı. Poyraz Karayel 21. bölümünde Poyraz ve Sema'nın iş birliği ile Bahri'ye ihanet eden ve içerden haber sızdıran kişinin Songül olduğu ortaya çıktı. Songül'ü Mümtaz'la buluşurken yakalayan Poyraz ve Ayşegül soluğu Bahri'nin yanında aldı. Tüm gerçekleri öğrenen Bahri ise başında bulunan daha büyük bir belayla uğraşıyordu..

Poyraz'ın Bahri'nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer ise bunun için yeni bir karar verdi. Bu sefer hedefindeki isim Savcı Kemal'in oğlu ve Ayşegül'ün hastası olan genç Oğuz'du. Olayı son anda haber alan Poyraz, Oğuz'u kurtarmayı başarabildi mi?

POYRAZ KARAYEL HAZİRAN'DA FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Poyraz Karayel 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümüyle sezona ara verecek. Poyraz Karayel yeni sezona Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler