MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel yeni sezonu 25. bölümüyle gözyaşlarına boğdu

Yeni sezonu merakla beklenen Poyraz Karayel 25. bölümü ile ekranlara iddialı bir dönüş yaptı. Nefes kesen sezon finaliyle nefes kesen Poyraz Karayel'in yeni sezon ilk bölümünde Sinan'ın vurulma sahnesi, izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON FRAGMANLARI

Geçtiğimiz sezonda izleyicilerin beğenisi toplayan Poyraz Karayel yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara iddialı bir dönüş yaptı. İkinci sezonun ilk bölümü olan Poyraz Karayel 25. bölümünde pek çok sürpriz vardı: Ayşegül ve Poyraz artık başka yerlerde başka hayatlar yaşıyordu. Sefer, Sema, Bahri ve Sadrettin ise hayatlarını değiştirecek kararlar peşindeydi. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisinin ekrana gelen son bölümünde asıl bomba ise Sinan'ın vuruluşu oldu. Sıradışı dostlukların, acımasızca düşmanlıkların, kıran kıran mücadelelerin yaşandığı Poyraz Karayel, beklenmedik gelişmeleri ve sürpriz karakterleriyle 30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL 25. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel yeni sezon ilk bölümünde olayların ardından 3 ay geçmişti ve Poyraz hala Ayşegül'ün nerede olduğunu bulma peşindeydi. Ayşegül ise bir Yunan adasında kendisine yeni bir hayat kurmuştu, hatta bu hayata dahil olmaya gönüllü genç bir adam da vardı: Mete... Bahri Baba ve ekip ise hala hapisteydi, tehditler yüzünden onları savunacak avukat bulmakta zorluk çekmekteydiler. Ama sonunda avukat Mete'nin beklenmedik yardımıyla hapisten çıkmayı başardılar. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi değildi: Sefer, Sema, Bahri ve Sadrettin hayatlarını değiştirecek kararların eşiğindeydiler. Polislik görevine dönmüş olan Poyraz, kendini bir suikast girişiminin içinde buldu ve suikastçıyı öldürdü. Fakat bu olay yüzünden Poyraz'dan intikam almak isteyenler, büyük bir trajediye neden olacaktı.

POYRAZ KARAYEL'DE YENİ İSİMLER

Şaşırtıcı sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan Poyraz Karayel yeni sezona yeni isimlerle bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor! Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın paylaştıkları Poyraz Karayel ikinci sezona, yeni karakterler ve sürpriz isimlerle başlıyor. Poyraz Karayel 2. sezonunda kadroya dahil olan Özkan Uğur'un Adil Topal karakteri, Hare Sürel'in ise Poyraz'ın kız kardeşi Meltem karakteriyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler