MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel'de vedalar bitmiyor

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in kadrosundaki ayrılıklar devam ediyor. Fırat Çelik, Öykü Çeli, Beste Kökdemir ve Özkan Uğur'dan sonra bir oyuncu daha diziye veda etti. İşte Poyraz Karayel'e veda eden son isim!

İddialı senaryosuyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranların sevilen dizilerinden olmayı başaran Poyraz Karayel'e bir oyuncu daha veda etti. Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı Poyraz Karayel'e Fırat Çelik, Öykü Çeli, Beste Kökdemir ve Özkan Uğur'dan sonra Azra Akın veda etti. Bu ayrılık dizinin hayranlarını oldukça şaşırttı. Çünkü; Azra Akın diziye daha yeni dönmüştü. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Şebnem Hassanisoughi, Hare Sürel, Ataberk Mutlu ve Macit Koper gibi isimlerin paylaştığı Poyraz Karayel'de Çiğdem karakterini canlandıran ve sezon finalinde ayrılmasına rağmen geçtiğimiz bölümlerde geri dönen Azra Akın, dün ekrana gelen 43. bölüm ile birlikte diziye bir kez daha veda etti.

AZRA AKIN KİMDİR?

8 Aralık 1981 Hollanda'da doğam Azra Akın 2002 Türkiye güzeli seçilmiş ve ardından da 2002 Miss World'de Dünya güzeli unvanını kazanmıştır. Hollanda'da bale, resim ve müzik gibi farklı sanat dallarında eğitim gören Azra Akın, 1998 yılında Elite Model yarışması Türkiye ayağında birincilik kazandıktan sonra aynı başarıyı 2002 yılında Star TV'nin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında da göstererek birinci olmuştur. Miss World yarışmasında da Türkiye'yi temsil eden Azra Akın, Miss World unvanını 1932′de Keriman Halis'in ardından Türkiye'ye ikinci defa getiren kişi olmuştur. Kariyerine modellikle başladıktan sonra oyunculuğa da adım atan Azra Akın, 2004′te başrolü Tamer Karadağlı ile paylaştığı Yağmur Zamanı adlı dizide Eylül karakterini canlandırmış, 2011 yılında da Star TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisinde rol almıştır. Eylül 2014′te vizyona giren Çilek isimli filmde başrol olarak oynayan Azra Akın'ın son dizi porjesi Poyraz Karayel olmuştur.

POYRAZ KARAYEL AĞLATTI

Bir veda sahnesinin yaşandığı 'Poyraz Karayel' 43. bölümünde duygu dolu sahneler vardı. Hamilelik heyecanı yaşayan Ayşegül, sevdiği adamın hayatını kurtarmak için bebeğinden vazgeçti. İzleyenler ise duygularını sosyal medya mesajları ile dile getirdi. Sinan'ı kaçıran Adil Topal ona karşılık Ayşegül'ün karnındaki bebeği istedi ve Poyraz'a işkenceler yaptı. Her ne kadar Poyraz, Ayşegül'e bebeğinden vazgeçmemesini söylese de Ayşegül, bebeği ve sevdiği adam arasında bir karar vermek zorunda kaldı. Ayşegül'ün bebeğinden vazgeçtiği anlar Poyraz Karayel son bölümünü salladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler