MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel'e bomba isim transfer oldu

Geçtiğimiz sezonun fenomen dizisi Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Poyraz Karayel'e en son Aşk-ı Memnu'da karşımıza çıkan Recep Aktuğ dahil oldu.

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından Poyraz Karayel dizisi yeni sezona bomba bir transfer gerçekleştirdi. Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Muza Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel yeni sezonda başlamadan ilk bombasını yaptı. Sürprizlerle dolu bir sezon finaliyle ekran macerasına ara veren dizinin yeni sezonu için Kurtlar Vadisi, Kollama ve en son Aşk-ı Memnu dizisinde yer alan Oyuncu Recep Aktuğ ile anlaşıldı. Recep Aktuğ 'un Poyraz Karayel dizisinde Poyraz'ın babası Adil Topal karakterine hayat vereceği öğrenildi. İddialı yapımın yeni sezonu Eylül'de Kanal D'de devam edecek.

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİ ÖZETİ

Poyraz Karayel sezon finalinde hayattan umudunu kesen ve ölümü bekleyen Poyraz, son anda Ayşegül'ü rehin alarak ölüm çemberinden kurtuldu ve Mümtaz'dan intikam almaya karar verdi. Poyraz Karayel sezon finalinde Bahri ve adamları yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Ayşegül ise her şeyi arkasında bırakarak uzaklara gitmeye karar vermişti. Fakat, Poyraz onu durdurmak için son bir hamle yapmaya karar verdi. Poyraz ve Ayşegül, Zafer'in oyununu bozmak için el birliği ile mücadele etme kararı aldı. Bahri ise Poyraz'ın infaz emrini yeniden verdi. Poyraz Karayel sezon finali bölümünde baş düşman Zafer , Bahri Baba ve ekinin cezaevine girmesinin ardından evinde bir kutlama partisi verdi. Kendi imparatorluğunun ilan edildiğini duyuran Zafer, Bahri Babayı da arayarak bu haberi verdi. Hatta yakın dostlarının da davette olduğunu söyledi. Tam o sırada davette bulunanlar ellerinden çıkardıkları çakılarla ile Zafer'i öldürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler