MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Racon Ailem İçin 2. bölümde hesaplaşma başladı

Güçlü oyuncu kadrosuyla Atv ekranlarından izleyicilerle buluşan Racon Ailem İçin son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Racon Ailem İçin 2. bölümde Yağmur ve Tekin, bütün çabalarına rağmen birbirlerinden uzaklaşamadılar.

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği Racon Ailem İçin son bölümüyle 17 Mart akşamı ekrana geldi. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizi bu bölümde nefes kesti. Adaleti kendi yöntemleriyle dağıtmaya çalışan bir babanın parçalanan ailesini bir araya getirme mücadelesini anlatan Racon Ailem İçin 2. bölümde Atmacaderesi'nde iyinin ve kötünün hesaplaşması yaşanıyor.

RACON AİLEM İÇİN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Sedef'in kardeşi Engin'in cinayete kurban gitmesiyle Atmacaderesi'ndeki bütün dengeler altüst oldu. Kenan Korhan, Engin'in katilini buldu, suçlunun cezasını kesti, adaleti sağladı. Fakat Kenan'ın bilmediği bir gerçek vardı: Engin'in katili, öz oğlu Adnan'dı.

Tüm bunlar olurken Yağmur ve Tekin birbirlerinden ne kadar kaçmaya çalışsalar da hissettikleri büyük aşkla yeniden yakınlaştılar. Racon Ailem İçin 2. bölümde Recep'in intikam planlarının sırasıyla işlemeye başlaması, Adnan'ın büyük bir tuzağın içine düşmesi olayları iyice karıştırdı, Atmacaderesi'nde iyinin ve kötünün hesaplaşmasını başladı.

RACON AİLEM İÇİN DİZİSİNİN KONUSU

Adalet kavramını hayatındaki her şeyin önüne koyan Kenan Korhan, bir gün hayatını adadığı bu gerçeğin ailesinden daha önemli olmadığını fark eder. Ancak bunu anladığında ailesi neredeyse tamamen dağılmıştır. Ailesini tekrar bir araya toplamaya çalıştığında ise geçmişten gelen güçlü bir düşman, âşık olduğu kadını da kendisine düşman ederek, ailesi ile birlikte onu artık çıkmak istediği bu dünyanın daha da derinlerine çekecektir.

Kenan (Mehmet Aslantuğ) yıllar sonra hapisten çıkar ve mahallesi Atmacaderesi'ne geri döner. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Özellikle de ailesi... Kenan'ın tek amacı dağılmış ailesini bir araya getirmektir. Bu arada artık Kenan'ın yeni ve daha büyük düşmanları vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler