MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Racon Ailem İçin 4. bölüm Atv'de yayınlandı

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Racon Ailem İçin son bölümüyle ekrana geldi. Sürükleyini konusuyla ses getiren Racon Ailem İçin 4. bölümde Kenan Korhan, oğlunun katil olduğunu öğrendi.

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği Racon Ailem İçin dizisi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizinin 4. bölümü 31 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizi bu hafta da soluksuz izlendi.

Adaleti kendi yöntemleriyle dağıtmaya çalışan bir babanın parçalanan ailesini bir araya getirme mücadelesini anlatan Racon Ailem İçin 4. bölümde Korhan, zor bir kararın eşiğine geldi. Öte tandan Yağmur ve Tekin aşklarını ilan etmeye karar verdiler.

RACON AİLEM İÇİN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Oğlunun bir katil olduğunu öğrenen Kenan Korhan, adaleti sağlamak için bir hüküm vermek durumundaydı. Ya öz oğlunu hapse gönderecek ya da hayatında ilk kez adaletsizliğe göz yumacaktı. Yağmur ve Tekin ise her şeye rağmen korkusuzca aşklarını ilan etmeye karar verdiler. Racon Ailem İçin son bölümde tüm bunlar olurken Adnan'ın hayatına gizemli bir kadın girecek ve bu kadın onun kaderini değiştirdi.

RACON AİLEM İÇİN DİZİSİNİN KONUSU

Adalet kavramını hayatındaki her şeyin önüne koyan Kenan Korhan, bir gün hayatını adadığı bu gerçeğin ailesinden daha önemli olmadığını fark eder. Ancak bunu anladığında ailesi neredeyse tamamen dağılmıştır. Ailesini tekrar bir araya toplamaya çalıştığında ise geçmişten gelen güçlü bir düşman, âşık olduğu kadını da kendisine düşman ederek, ailesi ile birlikte onu artık çıkmak istediği bu dünyanın daha da derinlerine çekecektir.

Kenan (Mehmet Aslantuğ) yıllar sonra hapisten çıkar ve mahallesi Atmacaderesi'ne geri döner. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Özellikle de ailesi... Kenan'ın tek amacı dağılmış ailesini bir araya getirmektir. Bu arada artık Kenan'ın yeni ve daha büyük düşmanları vardır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler