MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reaksiyon final bölümü ile ekrana veda etti

Heyecan dolu Reaksiyon dizisi final bölümünün yayınlanmasıyla ekranlara veda etti. Büyük umutlarla yayınlanmaya başlayan Reaksiyon dizisi bekleneni veremeyince, erken final yapmak zorunda kaldı. Reaksiyon final bölümü 18 Aralık'ta yayınlandı.

Final yapacağı gündemden düşmeyen dizi Reaksiyon 18 Aralık akşamı ekrana gelen bölüm ile ekranlara veda etti. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük ilgi toplayan ancak reytinglerde başarıyı yakalayamayan Reaksiyon'da başrol oyuncularından Nehir Erdoğan diziden ayrılmıştı. Daha sonra ise İbrahim Çelikkol ölüm tuzağına yakalanarak diziye veda etti. Bütçesi oldukça yüksek olan ancak reytinglerde üst sıralarda yer alamayan Reaksiyon 13. bölüm final bölümünde Yavuz ve Gürkan İbrahim'i ele geçirmek için riskli bir plan yaptı. Reaksiyon 13. bölümü izleyici karşısına çıktı.

İbrahim'in oyunları Reaksiyon final bölümünde tam gaz devam etti. Artık İbrahim'i durdurmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olan Yavuz ve ekibi ise riskli ancak sonuç verirse İbrahim'i tamamen ortadan kaldıracak bir plana giriştiler. Planın başarılı olup olmayacağı ekrana gelen final bölümüyle belli oldu.

Reaksiyon final bölümünde soru işaretleri son buldu. 13. bölümde Öktem'in arzusu Yavuz ve Gürkan'ı harekete geçirdi. Yavuz ve Gürkan İbrahim'in ele geçirmek için riskli bir plana giriştiler. Devletin bütün yapısını tehlikeye sokacak olan bu planın sonunda İbrahim öldü ya da devletin karakutusu olan gizemli adam "bekçi" deşifre oldu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler