MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reaksiyon'dan bir isim daha ayrıldı

Star Tv'nin olaylı dizisi Reaksiyon son bölümü 24 Kasım Pazartesi günü izleyici karşısına çıktı. Heyecanlı anların yaşandığı son bölümde diziden bir isim daha ayrıldı. O kişi Oğuz rolüyle İbrahim Çelikkol'du.

Reaksiyon dizisi 10. bölümü izleyici karşısına çıktı. Derin meseleler bu bölümde de içinden çıkılmaz bir hal aldı. 10. bölüm 24 Kasım Pazartesi 20.30'da ekran karşısına çıktı. Reaksiyon son bölümde vurulan Oğuz yaşam mücadelesi verdi ancak Yavuz'dan intikam almak isteyen İbrahim, Oğuz'u vurmakta kararlıydı.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikol, Yurdaer Okur gibi isimleri bulunduran Star Tv ekranlarını aksiyon dolu dizisi Reaksiyon 10. bölümünde heyecan dorukta oldu. Reaksiyon 10. bölümde Oğuz yoğun bakımdaykenYavuz'dan intikamını almak için tüm yakınlarını öldürmeye kararlı olan İbrahim, Oğuz'un hastanede kaldığı odaya gelerek yoğun bakımdaki Oğuz'u vurarak öldürdü. İbrahim, Oğuz'u öldürme anını da Tekin ve Yavuz Aslan'a canlı bağlantıyla izletti.

Reaksiyon son bölümde Tekin ve Yavuz intikam almak için İbrahim'in peşine düştü. İlk hedef ise Ağbi'ydi. Ancak Ağbi çoktan kendisini generalin himayesine almıştı. Ağbi kendini NATO karargahına atmıştı. Reaksiyon son bölümde Tekin, Gürkan ve Öktem'in başını derde sokma riskini göze alarak karargaha girmeye çalıştı. İbrahim Oğuz'u öldürerek listesinden bir ismi daha silmiş oldu.

Nehir Erdoğan'dan sonra İbrahim Çelikkol da diziye veda etti

Reaksiyon'da uzun süredir konuşulan bir ayrılık iddiası daha gerçek oldu. Reaksiyon dizisine geçen haftalarda veda eden Nehir Erdoğan'dan sonra başrollerde bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir Reaksiyon'dan ayrılacağı söylenen İbrahim Çelikkol veda etti. İki hafta önce Savcı Duygu da İbrahim'in öldürmesiyle diziden ayrılmıştı. 10. bölümde de Oğuz, İbrahim tarafından vuruldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler