MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Recep İvedik 4, TV 8'de ekrana geldi

Beyaz perdenin en komik tiplemesi Recep İvedik 4, ekranlara taşındı. Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni filmi Recep İvedik 4 televizyonlarda ilk kez yayınlandı. Recep İvedik 4 TV 8 ekranlarından izleyicilerle buluştu.

Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran tiplemesi Recep İvedik 4 ilk kez ekranlara geldi. Gösterime girdiği ilk 3 günde 1 milyon 641 bin 474 seyirciyle ilk 3 günde en çok izlenen film ünvanını alan Recep İvedik 4, yine çok güldürdü.

21 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren Recep İvedik'in Yönetmen ve senaristliğini Togan Gökbakar, yapımcılığını ise Emrah Çoban yaptı. Filmin çekimleri ise konusuna uygun olarak Maldivler'de yapıldı.Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?' cümlesinden yola çıkılarak çekilen filmde Recep İvedik karakterini bu kez Survivor macerası bekliyor.

RECEP İVEDİK 4 KONUSU

Recep İvedik 4'te bu kez Recep İvedik mahallesindeki çocuklardan kurulu futbol takımının antrenörüdür. Ancak düzenli olarak idman yaptıkları araziyi sermaye sahibi biri satın alacaktır. Recep'in ise buna izin vermeye niyeti yoktur. Recep'e göre araziyi kurtarmanın tek yolu para bulup kendisinin satın almasıdır. Bulabildiği tek çözüm ise Survivor'a katılıp büyük ödülü kazanmaktır. Recep, burada Karayip korsanlarıyla karşılacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler