MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Renkli Sayfalar'da kadın izleyiciden olay mesaj: 'Sevgilim beni kardeşimle aldatıyor'

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu Renkli Sayfalar programına gelen yorum şaşırttı.

Kanal D'nin magazin programı Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu Renkli Sayfalar programının bugünkü ilk konuğu Pakize Suda oldu. Sohbet normal seyrinde ilerlerken gelen bir izleyici mesajı stüdyoda şok etkisi yarattı.Bir kadın izleyicinin gönderdiği "12 günlük sevgilim beni kardeşimle aldatıyor. Mesajlaşıp yüzsüz gibi 'Yok öyle bir şey' diyor. Barışmak istiyor ama barışmıyorum" mesajı okununca Suda ve sunucular neye uğradığını şaşırdı.

'NUR BOZAR: KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORUM'
'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Nur Bozar, yarışmadan ayrılalı 2 sene oldu. Sonrasında evlendi ve geçtiğimiz aylarda da doğum yaparak, kızı kumsalı dünyaya getirdi. Diğer yarışmacıların aksine ekranlardan uzak duran Bozar, 'yarışmadan ayrıldıktan sonra bana gelen en güzel teklifi değerlendirdim. Eşimden gelen teklifi kabul ettim' diyor.

Bu camianın çok çeşitli olduğunu söyleyen Bozar, "bazı yerleri hiç bana göre değil. Ben bana yakın olan kısmında yandan yandan yürümeye çalışıyorum. Yarışmadan kimseyle görüşmüyorum. Güzel bir tecrübeydi ama orada kalsın. Benim önümde bambaşka bir yol var artık. Geçmişi geçmişte bıraktım. 'Anne olmak' insana bambaşka bir görüş yüklüyor. İnsanlara sevgisiz bakmıyorum. Beni kıran insanlara bile 'merhaba' der geçerim artık" diyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler