MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rihanna bikinisiyle yürek hoplattı

Çılgın şarkıcı Rihanna her yaptığı olayla haber olmaya devam ediyor. Arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkan Rihanna sıcak havaya daha fazla dayanamayınca kendini denize attı.

Yeni albümü çıkmadan tek bir şarkıyla yine hakkında konuşturmayı başaran dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, tatil için Hawaii'yiye gitti ve arkadaşlarıyla birlikte tekne turu yaptı. Beyaz bikinisi ve formda vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Rihanna, denizde çocuklar gibi eğlendi.

RİHANNA KİMDİR?

20 Şubat 1988'te doğan Rihanna Barbados'un Saint Michael şehrinde doğdu. Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu'dur. Rorrey Fenty ve Rajad Fenty adında 2 erkek kardeşi vardır.7 yaşında şarkı söylemeye başlayan Rihanna'yı o yıllarda derinden etkileyen olay ise kokain kullanan babası ile annesinin evliliklerinin kötüye gitmesi nedeniyle boşanmaları oldu.

15 yaşında "Combermere" adlı müzik okuluna giderek iki sınıf arkadaşıyla beraber müzik grubu kurdu. 2003 yılında arkadaşları Rihanna'nın grubunu o sırada Barbados'ta tatil yapan müzik yapımcısı Evan Rogers'a tanıttılar. Rogers, gruba ses testi yaptıktan sonra "Rihanna bir dakika benimle gel, diğer ikiniz gidebilirsiniz." diyerek odasında Rihanna'dan Beyoncé'nin kurucusu olduğu Destiny's Child grubunun Emotion şarkısını ve Mariah Carey'den "Hero"'yu dinledi.

Carl Sturken" şarkı kayıtları için Rihanna'ya yardım etti. Kendisinin okulunun devam etmesi yüzünden yaklaşık bir yıl süren demo kayıtları sonunda, 4 demo şarkıdan Whitney Houston'un çıkış parçası "For the Love of You" ve kendisinin ilk büyük hit parçası "Pon de Replay" şarkısını çeşitli kayıt şirketlerine gönderdiler. Rihanna'nın demolarını beğenen Def Jam Kayıt Şirketi'nin patronu Jay-Z, Rihanna ile hemen çalışmalara başladı.

Rihanna, Def Jam ile anlaşma imzaladıktan sonra 3 ay boyunca kayıt yaptı. Albümde Evan Rogers, Carl Sturken, Stargate ve Poke & Tone ile çalıştı. Albümün ilk çıkış parçası "Pon De Replay" 24 Mayıs 2005'te yayınlandı ve Billboard Hot 100 ile İngiltere Single listelerinde 2 numaraya kadar yükseldi ve on beş ülkede dünyaca bir hit oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler