MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rihanna'nın nedimeliğini yaptığı şanslı isim

Çılgın yıldız Rihanna, en yakın arkadaşı ve asistanı Jennifer Morales'in nedimesi oldu. Düğüne neşesiyle ve güzelliğiyle Damga vuran Rihanna bol bol fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Seksi şarkıcı Rihanna, asistanı ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Jennifer Morales'in nedimesi oldu. Tabii ki çılgınlıkta düğünde de sınır tanımadı. Hem yakın arkadaşı hem de asistanı Jennifer Morales'in Hawaii'de kumsalda gerçekleşen harika evlilk töreninde nedime olan Rihanna'nın çılgın halleri düğün gününde en çok konuşulan konu oldu.

Badgley Mischka tasarımı, lila rengi, işleme detayları bulunan sırt dekolteli uzun bir elbise giyen yıldız, her zamanki gibi kusursuz görünüyordu. Lila rengi elbisesi ve dekoltesiyle geceye ışık katan Rihanna'nın düğünden kareleri arkadaşları tarafından sürekli çekildi.

RİHANNA'NIN DÜĞÜNE DAMGA VURAN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

En yakın arkadaşı ve asistanı Jennifer Morales'in Hawaii'de kumsalda düzenlenen muhteşem evlilik törenine katılan şarkıcı, çılgın hallerini arkadaşının düğün fotoğraflarında da ölümsüzleştirdi.Beyaz güllerden oluşan bir buket taşıyan şarkıcı, keyifli haliyle de töreni neşelendirdi.

RİHANNA'DAN MUTLULUK MESAJLARI

Marjinal kıyafet seçiminin aksine, hanım hanımcık görünen Rihanna, bu hallerini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı ve şu notları düştü:
"Bugünün geldiğine inanamıyorum! Kız kardeşim Jennifer ve erkek kardeşim Aaron nihayet evleniyor. Bu aşka şahitlik ettiğimiz için çok şanslıyız."

Böylece yeni albümünü piyasaya süren Rihanna stresini attığını herkese göstermiş oldu. Rihanna'ın yeni videosu "American Oxygen" hayranlarıın beğenisine video paylaşım sitelerinde sunulmuştu.

Her yaptığıyla olay olan Rihanna, 2014 yılında siyahi bir Amerikalı'nın beyaz bir polis tarafından haksız yere öldürülmesini protesto etmek amacıyla, Massouri'deki Ferguson kasabasında başlayan ve ülke geneline yayılan protestolarından gerçek görüntülerin yer aldığı video, ilk kez ulusal bir konuya değinmesi nedeniyle ilk olma özelliği taşıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler