MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star Türkiye jürisi demokrasi nöbetinde

TV8 ekranlarının ses yarışması Rising Star Türkiye'nin jüri üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinde poz verdi.

Türkiye çapında 7'den 70'e her kesimini destek verdiği demokrasi nöbetleri ünlü isimlerin katılmıyla devam ediyor.Nöbetlerde boy gösteren ünlü isimler katıldıkları nöbetlerde çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşırken bir yandan da birlik mesajları vermeye devam ediyor. Bu tarz bir paylaşım şimdilerde TV8 ekranlarında Rising Star'da jüri koltuğunda oturan isimlerden geldi.

Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül ellerinde Türk bayraklarıyla poz verdi. Bu pozu sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Sandal, "Demokrasi nöbetimiz dünyaya ders vermeye devam ediyor. Rising Star ekibi demokrasi nöbetinde. Büyüksün Türkiye" notunu düştü.

Jüri ekibinin bu pozuna tepki gösteren de vardı, destek çıkan da...İşte bazı mesajlar:

'Olay bittikten sonra niye ortaya çıkıyorsunuz. Olay anında korkudan dışarı bırakın çıkmayı camdan bile bakmıyordunuz. E tabi olay bittiya hepiniz vatansever oldunuz dimi. Yazıklar olsun size be.'

'Yaşa Türkiye Yaşa Müstafa bey...'

'Öggghhhh midem bulandı yapmacıklığınıza..adamsaniz sabahına orda olsaydınız.'

'Bu yilmaz morgul yalancisinin resmini neden koyuyorsun.'

'Sizin bastaki turkiyemiz hakkindaki konusmaniz beni inanilmaz etkiledi gozlerim doldu. Helal olsun size boyle vatan sevgisi dolu insanliginiza! Gurur duydum.'

'Vatanı emanet ettiğimiz adama bak düşman geldi morgülü gördü bu ne dedi ne diyeceğiz?'


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler