MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Rising Star Türkiye 1. bölümde neler yaşandı?' sorusuna yanıt Mynet'te

Rising Star Türkiye 1. bölümü 3 Ağustos Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluştu. Gülben Ergen, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner'in jüri üyeliğini yaptığı Rising Star Türkiye'de yaşananlar haberimizde!

Acun Ilıcalı, bambaşka bir şarkı yarışması "Rising star Türkiye" ile ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. 3 Ağustos itibariyle ekranlarda olmaya hazırlanan yarışmanın jürisinde Gülben Ergen, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner'in yer alıyor. Dünyanın ilk interaktif ses Yarışması olarak geçen Rising star Türkiye" oylamasıyla da farklılık yaratıyor.

RİSİNG STAR'A DAMGA VURAN 19 YAŞINDAKİ YARIŞMACI

Birbirinden farklı ve iddialı yarışmacıların sahne aldığı Rising Star'da en çok konuşulan isim 19 yaşındaki Beyza Başak Akdoğan oldu. Sergilediği performansı ile jüriyi kendine hayran bırakan %93 evet oyu aldı. Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde okuduğunu dile getiren Beyza Başak Akdoğan "Feeling Good" şarkısıyla şimdiden yarışmacılar arasında en iddialı isimlerden olacağının sinyalini verdi.

RİSİNG STAR OYLAMASI NASIL YAPILIYOR?

Rising Star'da izleyiciler de birer jüri üyesi olarak değerlendiriliyor. Yarışmacılar ilk olarak sahnede tek başına ancak jüriden geçerli oyu alınca, led ekranı kalkıyor. Rising Star sahnesine çıkıp yeteneğini sergileyen her yarışmacı performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı kaldırmaya çalışacak. İnteraktif bir stüdyodan ekrana gelecek olan Rising Star Türkiye'de; akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan özel uygulama ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar verecek, heyecan dolu anlar yaşanacak. Rising Star Türkiye oylaması için TV8 Yan Ekran uygulamasının indirilmesi gerekiyor. Bu uygulama ile izleyiciler, destekledikleri yarışmacılara ücretsiz oy verebiliyor.

DEMET AKALIN RİSİNG STAR HEYECANINI PAYLAŞTI

Rising Star jüri üyelerinden Demet Akalın'da heyacanını sosyal medyada dile getirdi. Sosyal medyayı oldukça sık kullanmasıyla gündeme gelen Demet Akalın; "Pazartesi kendi starinizi kendiniz seçeceksiniz, Rising Star! Bu akşam Rising Star rüzgarı saat 20.00 Tv8!" gibi notlarıyla Rising Star'ın başlayacağı günü takipçileri ve sevenleriyle paylaştı. Başarılı şarkıcının paylaşımlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağmuru yağdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler