MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star'da Demet Akalın'a büyük sürpriz

Rising Star Türkiye'nin 1 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde ilginç anlar yaşandı. Rising Star'a katılan yarışmacının Demet Akalın'dan özür dilemesi, şaşırttı. Sezen Aksu'nun "Geçer" şarkısını seslendiren Ömer Topçu'nun Demet Akalın'ın eski vokalisti olduğu öğrenildi.

Jürisinde Demet Akalın, Gülben Ergen, Mustafa Sandal ve Fuat Güner'in bulunduğu Rising Star'ın son bölümünde bir ilk yaşandı. Farklı formatıyla dikkat çeken TV8 ekranlarının iddialı yarışması Rising Star'ın geçtiğimiz günlerde ekrana gelen bölümünde Demet Akalın ve izleyiciler, sürpriz bir isimle karşılaştı. Demet Akalın'ın sahneye çıkan yarışmacı Ömer Topçu'ya, "Sana çok kırgınım" demesi karşısında, stüdyodakiler ve ekran başındakiler şaşırdı. Kimsenin anlam veremediği "kırgınım" açıklamasından sonra Demet Akalın, "İlk oyu ben vermek istedim, kendisinin sesini zaten biliyorum, çok güçlü bir sesi var. Senin kimseye ihtiyacın yok yolun açık olsun." dedi.

"SAYGIYLA TİTRERDİM"

Stüdyodakilerin ve ekran başındakilerin şaşırdığını düşünen Öykü Serter, hem olaya açıklama getirmek hem de soğuk havayı ısıtmak için araya girdi. "Ne olduğunu bilmiyoruz ama Ömer, Demet Akalın'ın eski vokalisti bunu biliyoruz. " sözleriyle durum hakkında açıklama yapan Öykü Serter, yarışmacı ve Demet Akalın'ın yıllar süren küslüğünü canlı yayında sonlandırmak için "Ömer, istersen Demet Akalın'dan bir özür dile." dedi. Bunun üzerine Ömer Topçu'nun; "Kendisinin karşısında sahnede saygıyla titrerdim. Hepimiz insanız, hata yapmış olabiliriz. Bugün(1 Eylül) Dünya Barış Günü, kendisinden özür diliyorum." demesiyle hem stüdyo hem de jüri üyeleri Ömer Topçu'yu alkışladı.

AZİZ YILDIRIM'DAN DESTEK

Rising Star Türkiye'nin canlı yayınla ekrana gelen son bölümüne damga vuran bir diğer isim ise Mecit Nurlu damga vurdu. 'İndim Yarin Bahçesine' adlı parçasını söyleyerek %85 Evet oyuna ulaşan Mecit Nurlu'ya performansı sırasında sürpriz bir isimden de destek geldi. Mecit Nurlu'ya destek verenlerden biri de Aziz Yıldırım oldu. İzleyenleri şaşırtan detay canlı yayınla an be an ekrana taşındı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler