MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star'ın reyting sonucu şok etti

Merakla beklenen Rising Star 3 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlandı ancak Acun Ilıcalı'nın yeni bombası olarak değerlendirilen Rising Star reytinglerde istenilen sonucu veremedi. Haftada iki gün yayınlanacak olan Rising Star ilk bölümü, reyting sıralamasında Total'de 17.'lik, AB'de 5.'lik elde etti.

Acun Ilıcalı'nın yeni bombası olarak görülen Rising Star Türkiye, ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Survivor All Star'ın finalinin ardından Acun Ilıcalı, Survivor'ın yerini tutabileceği düşündüğü Rising Star'ı Türk ekranlarına uyarladı. Farklı formatıyla dikkat çeken ve ilk interaktif yarışma olan Rising Star 3 Ağustos Pazartesi akşamı ekranlarla ve izleyicilerle buluştu.

DÜŞEN REYTİNGLERİ YÜKSELTMEYE YETMEDİ

Demet Akalın, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal'ın jürisi olduğu yeni müzik yarışması Rising Star, Acun Ilıcalı'yı hüsrana uğratacak bir sonuç aldı. İddialı şarkı yarışması, Tv 8 ekranlarının düşen reytinglerini yükseltmeye yetmedi. Haftada iki gün yayınlanacak olan Rising Star ilk bölümü, reyting sıralamasında Total'de 17.'lik, AB'de 5.'lik elde etti.

JÜRİ ÜYELERİNE SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİ YAĞDI

Jüri üyelerinden Demet Akalın ve Gülben Ergen, canlı yayınlanan Risings Star'da çekilmiş fotoğraflarının bir kısmını sosyal medyadan paylaştı. Ancak, her iki ismin de paylaştığı fotoğrafların altına Rising Star'ın bekledikleri gibi olmadığına dair yorumlar yağdı. İşte, o eleştirilerden bazıları:

-Kötüydü ve sıkıcıydı. Gülben Ergen durumu kurtarmaya çalışmış ama olmuyor işte, Demet Akalın'ın enerjisini aldım diğerleri vasat!

- Seyredeyim dedim; sıkıldım, başka yere geçtim. İlk ve son seyredişim bu kadar kötü ve amatörce bir program olamaz.

-Programda ruh yok maalesef. Cansız bir program olmuş.

-Çok sıkıcıydı, sunucunun lafı uzatması feci baydı. Seyretmek için oturdum ama dayanamayıp kanal değiştirdim.

-Çok sıkıcı, çok itici, çok yapmacık. Mustafa Sandal dışında hiçbiri olmamış. Bu yarışma çok sürmez, yayından kalkar. Meraktan 5dakika izledim, tahammül edemedim. Öykü Serter bile sırıtıyordu.

-Bu kadar kötü prodüksüyon, uyumsuz jüri, çok sıkıcı, sunucunun lakayt tavrı olmamış. Hiçbiriniz doğal değilsiniz.. Bir daha izlemem!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler