MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star'ın son bölümüne İbrahim Tatlıses, damga vurdu

Rising Star Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde, İbrahim Tatlıses rüzgarı esti. Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Rising Star'daki bir yarışmacının kendi şarkısını okuması üzerine, canlı yayına bağlandı. İbrahim Tatlıses'in telefonla bağlanması, jüri üyelerini bir hayli sevindirdi.

Farkı formatıyla adından söz ettiren Rising Star Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde İbrahim Tatlıses rüzgarı esti. 26 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen Rising Star Türkiye bölümünde önce Azerbaycan asıllı olanRashad Altınses, İbrahim Tatlıses'in Ben İnsan Değil Miyim' parçasını seslendirdi. İbrahim Tatlıses hayranı olan Rashad Altınses tüm jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Ardından ise büyük bir sürpriz yaşandı.

MİAMİ'DEN ARADI

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Miami'den jüri üyesi Demet Akalın'ı aradı ve şarkısını seslendiren yarışmacıya başarılar diledi. İbrahim Tatlıses'in canlı yayına telefonla bağlanması jüri üyelerini ve hayran olan yarışmacı bir hayli sevindirdi. %90 Evet oyuna ulaşan Rashad Altınses, Rising Star Türkiye'de yoluna devam edecek.

RİSİNG STAR OYLAMA KURALLARI

Türkiye'nin ilk interaktif yarışması olarak anılan Rising Star'da oylama TV8 Yan ekran uygulaması ile yapılıyor. Led ekranın kalkması TV8 Yan ekran uygulamasından atılan oylara bağlı. Peki, Yan Ekran uygulaması nasıl kullanılıyor? Rising Star'ı diğer yarışmalardan ayıran en büyük özelliği oylamanın SMSsiz, ücretsiz bir şekilde akıllı telefonlar üzerinden yapabilmek. Rising Star Türkiye'deki yarışmacıları desteklemek isteyen izleyicilerin android ve İos marketlerden Tv8 yan ekran uygulamasını indirmesi gerekiyor. Facebook ve Twitter hesabını üzerinden faydalanabilinen uygulamadan, yarışmacının ekranda bulunduğu süre içerisinde yararlanılabiliyor. Rising Star Türkiye yarışmacılarının bir üst tura atlaması için canlı yayında seyircilerden olduğu oy oranının %70 ve üzeri olması gerekiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler