MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roman Havası 3. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv'nin eğlenceli dizisi Roman Havası son bölümüyle izleyicilerine kahkaha dol anlar yaşattı. İlgiyle izlenen Roman Havası 3. bölümde Aslı, İplik Fehmi'nin mekanında çalışmaya başladı. Aslı'nın maddi açıdan yükseldiğini gören Kerem, onun değiştiğini düşündü.

Show Tv'nin yeni dizilerinden Roman Havası son bölümü ekrana geldi. Son bölümde yaşanan yeni gelişmeler izleyiciyi kahkahaya boğdu. Roman Havası 3. bölümde Aslı İplik Fehmi'nin gazinosunda çalışmaya başladı. Aslı'nın ve ailesinin hayatı hepten değişti. Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve daha pek çok ismin rol aldığı Roman Havası son bölümü 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de izleyiciyle buuştu

Yönetmen koltuğunda Hakan Arslan'ın bulunduğu senaryosunu Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren'in kaleme aldığı, yapımcılığını ise Erler Film'in üstlendiği Roman Havası son bölümde Aslı İplik Fehmi'nin gazinosunda çalışmaya başladı. Başta Zarife'nin olmak üzere hepsinin hayatı değişti. Aslı hayatındaki tüm lükse rağmen Kerem'i özledi. Ama Kerem Aslı ile görüşmek istemedi. Kerem Aslı'nın değiştiğini düşündü. Roman Havası 3. bölümde Aslı'nın para kazanmasıyla ona bakmayacağını düşünen Kerem Aslı'dan uzaklaştı.

Elmas'ın aşkı için ablasına rest çeken Haydar ise Elmas'ı babasından istedi. Roman Havası son bölümde Zarife'nin ise bu evlilikten tabii ki haberi yoktu. Olduğunda da Elmas ve Haydar'ı ayırmak için elinden geleni yaptı. Emin'in oğlu Şahin ise Zarife'nin kızı Sultaniye'nin kalbini çalmayı başardı. Ama Roman Havası 3. bölümde bu aileye düşman olan Zarife onları da ayırmak için elinden geleni yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler