MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Show Tv'de ekrana geldi

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi bu akşam Show Tv'de ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekrana kitleyen Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi Show Tv ekranlarından izleyicilerin karşısına çıktı. Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin üstlendiği Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Başrollerinde Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz ve Gökçe Özyol'un yer aldığı Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi 13 Ocak'ta Show Tv'de ekrana geldi.

Esra evlilik hazırlıklarına hız verirken, Didem grupta henüz evlenmemiş tek kız olarak kaldığını fark eder. Panikleyen Didem, sevgilisi Cem'i bir punduna getirip evlenmeye ikna etmeye çalışır. Fakat Didem'in bu hallerinden habersiz Cem yeni bir filmin hazırlıklarına başlar ve başrolü paylaştığı Gözde adında bir kadınla tanışır; tamamen işine konsantre olur. Her şey üst üste gelince Didem kıskançlık krizine girer ve Cem'e çaktırmadan onu izlemeye alır ve ekibin erkeklerinin Antalya'da bekarlığa veda partisi yaptıklarını öğrenir. Erkeklerin peşine düşen kızlar, otele dansöz kılığında girmenin yollarını ararlar...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler