MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüzgar Erkoçlar yaptığı dansla sosyal medyayı salladı

Cinsiyet ameliyatından sonra yaşadığı değişiklikle şaşırtan Rüzgar Erkoçlar bu kez dans şovuyla gündeme geldi. Genç kızların hayran olduğu Rüzgar Erkoçlar, dansı sosyal medyayı salladı.

Zor bir tercih yaparak cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, gerek özel yaşamı gerekse oyunculuğa veda ettikten sonra el attığı işlerle gündemi meüşgul etmeye devam ediyor. Ameliyat olduktan sonra yaşadığı fiziksel değişimi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gözler önüne seren Rüzgar Erkoçlar, bu kez dans videosu paylaştı. Daha önce sakalları ve tarzıyla genç kızların dikkatini çeken Rüzgar Erkoçlar'ın dans videosu büyük beğeni topladı. Kadın hayran sayısı her geçen gün artan eski oyuncu, takipçilerinden bolca beğeni ve yorum aldı. Rüzgar Erkoçlar'ın bazı takipçileri; "Sen gerçek misin?", "Allah'ım ne kadar yakışıklı" gibi yorumlarda bulundu.

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

26 Mart 1986'da doğan Rüzgar Erkoçlar, eski oyuncu ve fotomodeldir. 10 yaşında oynadığı bir reklam filmi ile oyunculuk kariyerine başlayan Rüzgar Erkoçlar, 15 yaşında oynadığı molped reklamı ile tanınmış ve bu reklam filminin ardından bir çok projede bulunmuştur. İlk olarak Berna Laçin'in başrolünde olduğu "Seni Yaşatacağım'" dizisinde oynayan Rüzgar Erkoçlar, daha sonra Kadir İnanır'ın başrolünde oynadığı "Bütün Çocuklarım" adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştır. Emret Komutanım adlı dizide canlandırdığı Foto Fato karakteriyle akıllarda yer eden Rüzgar Erkoçlar, daha sonra aynı isimli filmde de aynı karakteri canlandırmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler