MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saba Tümer yumurtalarını donduracak

Geçtiğimiz günlerde 'Yıldızlarda Kayar: Das Bora' filminin galasına katılan Televizyon dünyasının renkli ismi Saba Tümer, özel hayatına ilişkin sorulan soruya verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Televizyon ekranlarında kahkahalarıyla sık sık haberlere konu olan sunucu Saba Tümer, bu defa özel hayatıyla ilgili yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi. Manken Özge Ulusoy'un sunduğu 'Lifestyle' programının mikrofonlarına konuşan Tümer, yumurtalarını donduracağını açıkladı. Bu cevabıyla herkesi şaşırtan ünlü sunucu çocuklar için de adeta delirdiğini açıkladı.
'Baba bulursam çocuk isterim'

Tümer, sözlerine şu sözlerle devam etti:"Çocuk çok büyük sorumluluk ve ben mesuliyet sahibi bir insanım. Çocuğum olursa bu yüzden delirebilirim. Artık bir hayat arkadaşı edinmenin zamanı geldi. Eğer benimle aynı sorumluluk duygusuna sahip bir baba bulursam çocuk yapmak istiyorum. Olmazsa yumurtalarımı donduracağım."
HELİN AVŞAR DA YUMURTALARINI DONDURMUŞTU

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar da geçtiğimiz yıl geçirdiği bir operasyonla yumurtalarını dondurmuştu. Kadınların ilerleyen dönemlerde çocuk sahibi olmak için başvurduğu bu yönteme başvuran Avşar kızı, aynı günün akşamı taburcu olmuştu.
SEDA AKGÜL: '60 YAŞINDA HAMİLE KALABİLİRİM'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül de geçtiğimiz aylarda yumurtalarını dondurduğunu şu sözlerle açıklamıştı:

'Yumurtalarımı dondurdum. İstediğim yaşta anne olabilirim. Şu an evlat sahibi olabiliyorum. Bunu feminist atak olarak düşünmeyin. Hümanistim. Erkekler 80 yaşında da baba olabilirim diye dolaşır ya, ben de 80 yaşında ana olurum. İşte o kadar!'


Akgül, 8 Mart'ta evlendiği iş adamı Avram Habib'den Temmuz ayında boşanmıştı.

Rap sanatçısı Kanye West'le evli olan şov yıldızı Kim Kardashian da 2012 yılında yumurtalarını dondurduğunu açıklamıştı. Kardashian daha sonra 2013 yılında kızı 'North West'i, 2015 yılında da 'Saint West'i dünyaya getirmişti.

Peki Yumurta dondurma nedir?

Bu, kadının yumurtalığından elde edilen yumurtanın ileride kullanılmak amacıyla laboratuvar ortamında dondurulması işlemidir. Söz konusu işlem, yumurtaların çok uzun süre muhafaza edilmesine imkan tanımaktadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler