MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı Prag'da evlendi

3 yıldır birlikte olan Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı evlendi. Bebek bekledikleri bilinen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı Prag'da dünyaevine girdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sunucu Selin Ortaçlı, dün Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da birlikteliklerini resmiyete döktü. Özel hayatlarını 3 yıl boyunca gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Şahan Gökbakar ile dört aylık hamile olan Selin Ortaçlı, İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, düğün için de yurtdışını tercih etti. Aileleri ve yakın dostları, düğünden bir gün önce Prag'a giderek çiftin mutluluklarına tanık oldu. Sevdiklerinin huzurunda evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın balayını da romantizm şehri Prag'da geçireceği öğrenildi. Öte yandan bebek sevinci yaşayan çiftin doğum yapmak için de yurt dışını tercih edeceği konuşuluyor.

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?

Gerçek adı Ayla Selin Ortaçlı olan güzel oyuncu 24 Aralık 1986 yılında İstanbulda doğdu. Küçük yaştan beri tasarım üzerine olan ilgisini ilkokuldayken Deri Show'un yaptığı Tasarım yarışmasında 1. oldu. İtalya'nın önemli okullarından birini kazanmasına rağmen Türkiye'den ayrılmak istemeyen güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü okudu. 2006 yılında Fashion TV'nin düzenlediği moda ödüllerinde "Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model" ödülünü aldı. Kariyerine modellikle başlayan Selin Ortaçlı, şimdilerde rol aldığı dizilerle adından söz ettiriyor. İlk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı dizisinde yaşayan oyuncu Kara Para Aşk ve Kalp Hırsızı dizileriyle birlikte beyaz camdaki kariyerini sürdürmeye devam etti.

ŞAHAN GÖKBAKAR KİMDİR?

22 Ekim 1980 doğumlu olan Şahan Gökbakar, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. 2002 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ünlü komedyen, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi tv8'de yayınlandı. Kamil Güler'in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.

Tv8'de Alper Mestçi ile beraber "Dikkat Şahan Çıkabilir" isminde bir antimedya-skeç şovu Şahan Gökbakar için dönüm noktası oldu. Ancak asıl çıkışını Recep İvedik ve Küçük Oskar tiplemeleriyle yaptı. Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler