MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahan Gökbakar'ın öpücüklü şampiyonluk kutlaması

Şahan Gökbakar, 4 yıldızlı Galatasaray'ın 4. şampiyonluğunu sosyal medyadan kutladı. Şahan Gökbakar'ın Instagram hesabından yayınladığı öpücüklü video da olay oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2014/2015 sezonunun şampiyonu 4 yıldızlı Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekibin başarısının ardından ardından Galatasaray'ı destekleyen pek çok ünlü sosyal medya hesaplarından yayınladıkları videolar ve mesajlarla Galatasaray şampiyonluğunu kutladı, ünlü komedyen Şahan Gökbakar 4 Yıldızlı Galatasaray fotoğrafı ve videosuyla bu isimlerden biri oldu.Galatasaraylı komedyen Şahan Gökbakar'ın Instagram hesabından yayınladığı Galatasaray şampiyonluğu kutlama videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN ŞİKE TARTIŞMASI

Fanatik Galatasaray'lı olan Şahan Gökbakar'ın ince esprileri daha önce başına dert olmuştu. Önceki gün oynanan Galatasaray- Gençlerbirliği mücadelesinde konuk ekibin kalecisi Ferhat Kaplan'ın yediği golden sonra Fenerbahçe ve Beşiktaşlı futbolseverlerin ağır eleştirilerine maruz kalmış, ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da tartışmaya katıldı. Şike iddialarına isyan eden Şahan Gökbakar, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından tartışmalı pozisyonların fotoğraflarını paylaşarak "Bunları ne çabuk unuttunuz?" diye not düşmüştü. Bunun üzerine isyan eden taraftarlarla Şahan Gökbakar arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR KİMDİR?

22 Ekim 1980 doğumlu olan Şahan Gökbakar, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. 2002 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ünlü komedyen, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi tv8'de yayınlandı. Kamil Güler'in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.

Tv8'de Alper Mestçi ile beraber "Dikkat Şahan Çıkabilir" isminde bir antimedya-skeç şovu Şahan Gökbakar için dönüm noktası oldu. Ancak asıl çıkışını Recep İvedik ve Küçük Oskar tiplemeleriyle yaptı. Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri oldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler