MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göksel Erikli suyun reklam yüzü oldu

Şarkıcı Göksel de reklam yüzü olduğu markadan aldığı ücretle dudak uçuklatan isimlerden oldu. Erikli Su için objektiflerin karşısına çıkacak Göksel'in 700 bin lira aldığı konuşuluyor.

Markaların reklam yüzü olarak astronomik ücretler alan ünlülerden göze çarpan son isim Göksel oldu. Son albümüyle hayranlarının büyük beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Göksel, Erikli Su markasının reklamlarında oynamayı kabul ederek servet değerinde bir anlaşmaya imza attı. Yakında kampanya için objektif karşısına geçecek olan ünlü şarkıcının, bu anlaşma karşılığında 700 bin lira aldığı konuşuluyor.

Erikli Su, greklam yüzü olarak genellikle yabancı mankenleri seçiyordu ancak marka bu yıl bir değişiklik yapmaya karar vererek, ünlü şarkıcı Göksel ile anlaşma yapma kararı aldı.

Göksel, Erikli Su firmasından reklam karşılığında 700 bin lira istediği ve istediği fiyattan aşağıya anlaşmayacağını belirtmiş. Söylentilere göre Erikli firmasının sahiplerinden isimsiz bir yöneticinin de Göksel'in hayranı çıkması ile 700 bin liralık talep kabul edilmiş.

GÖKSEL KİMDİR?

1971 yılında İstanbul'da doğup, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü'nde eğitimini sürdürürken profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Şarkı yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarlığıylada dikkat çekmektedir.

Göksel, 1992 yılınndan itibaren birçok orkestrada solistlik yaptı. 1995 yılında ünlü müzisyen Onno Tunç'la tanışmasıyla birlikte müzik kariyerinde ilk albümünü yayınladı. Ve yine aynı yıl Sezen Aksu'nun orkestrasında vokalist olarak görev aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler