MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hadise'nin kiloları yine olay oldu

İddialı kıyafetleriyle dikkat çeken Hadise'nin kıyafet yine olay oldu. Hadise'ye giydiği kıyafet dar gelince mide bölgesindeki fazla kiloları, elbiseden taştı.

Şarkıcı Hadise'nin yine kilolarıyla başı dertte. Çanakkale'de bir alışveriş merkezinde sahneye çıkan Hadise'ye giydiği elbise dar geldi. Bir süredir diyette olan Hadise'nin mide bölgesindeki fazla kiloları, elbiseden taştı. Geçen yaz Şeyda Coşkun'un koçluğunda 15 kilo verip, 52 kiloya inen Hadise'nin verdiği kiloların hepsini geri aldığı görüldü. Hadise iki yıl önce kendisini zayıflatan Şeyda Coşkun'dan 'vücudum sarktı' diyerek şikayetçi olmuştu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde Hadise, 2 saat boyunca sahnede kaldı. Dans gösterileriyle de özellikle erkeklerin yüreklerini hoplatan Hadise, dakikalarca alkış aldı.

HADİSE'DEN EZAN HASSASİYETİ

Yaklaşık 2 saat boyunca sahne de kalan pop star Hadise, yatsı ezanı okununca şarkılarına ara verdi. Ezan okunması boyunca sahne arkasında makyaj tazeleyen Hadise'nin bu hareketi de büyük takdir topladı.

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te doğan Hadise Açıkgöz, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler