MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Akgül 'mide ameliyatı mı oldunuz?' sorusunu yanıtladı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül, sosyal medya üzerinden kendisine en sık sorulan 'mide ameliyatı mı oldunuz' sorusuna cevap verdi.

Evlilik programı sunma süreci içerisinde verdiği kilolarla uzun süre konuşulan Akgül, 6 ayda sağlıklı beslenerek 25 kilo vermişti. Ancak Akgül'ün takipçileri, doğal yöntemlerle zayıfladığına hiç inanmadı. Gelen sorulardan bunalan Seda Akgül, sosyal medya hesabından bikinili fotoğraf paylaşarak iddialara son noktayı koydu.
Daha önce basında da yer alan bir fotoğrafını paylaşan ünlü sunucu şu notu düştü:

'Bu fotoyu basında da yer aldığı ve mide aneliyatı dedikodularına son vermek için paylaşıyorum. Yoksa mayolu foto paylaşmak adetim değildir. Mide ameliyatında ortalama 8 endoskobik iz olur ve nekahat dönemi ağırdır. Mesai arkadaşlarım şahittir. Foto da filtresiz ve fotoshop'sız güneş altındadır. Ameliyat gerekenler mutlaka sağlık için yaptırabilir. Ama ben de durum bu.

Ayrıca tombulken kilolu diye eleştirip zayıflayınca zayıfsın diyenler… Kendimi harika hissettiğim bir formdayım. Kimse beğenmek zorunda değil. Allah hepimize beden ve akıl sağlığı versin. Darısı iyi hissetmeyenlerin başına…"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler