MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Sayan gelin adayını azarladı

Seda Sayan, sunduğu evlilik programı "Evleneceksen Gel" programında giyimini aşırı açık bulduğu gelin adayını "Giyinmeyi mi unuttun sen?" sözleriyle azarladı. Seda Sayan'ın bu çıkışı stüdyodakileri ve Uğur Aslan'ı şaşkına çevirdi.

Show TV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan ve beğeniyle takip edilen "Evleneceksen Gel" adlı evlilik programının son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Programın sunucusu Seda Sayan gelin adayını görünce ne tepki vereceğini şaşırdı. Uğur Aslan ise utancından gelin adayına bakamadı.

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla gerçekleşen ''Evleneceksen gel '' adlı evlilik programı gelin ve damat adaylarının ilginç yorumları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Haftaiçi her gün yayınlanan programda bu kez gelin adayının giyim tarzı görenleri şaşkına çevirdi.

Gelin adayı, giymiş olduğu minicik şortu ve üzerine giydiği kazağı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Üzerine giydiği mini şortu ile stüdyoya gelen gelin adayını gören Seda Sayan dehşete düştü.

GİYİNMEYİ Mİ UNUTTUN SEN?

Show TV ekranlarında yayınlanan evlilik programı Evleneceksen Gel son bölümünde Seda Sayan gelin adayını görüntü şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı. Gelin adaylarından Gözde'yi stüdyoya çağıran Seda Sayan, gelin adayını kilotlu çorabın üstüne kazak giymiş gibi görünce "Bugün sen giyinmeyi mi unuttun annem?" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Programında adeta gelin adayını fırçalayan Seda Sayan'ın şaşkın ifadeleri video paylaşım sitelerine de damga vurdu. Gözde'nin kilotlu çorabın üstüne kazak giymiş gibi göründüğünü söyleyen Seda Sayan'ın "Sen giyinmeyi mi unuttun?" çıkışı ekran karşısındaki ve stüdyodaki seyircilerin gülüşmesine neden oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler