MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik kimdir?

Sanatçı Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.İkilinin Zuhal Topal'ın programını sabote etmeye çalıştığı iddia edildi. Peki Seda Sayan'ın mustakbel eşi Erkan Çelik kimdir?

Şarkıcılıktan sunuculuğa geçen Seda Sayan ve evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Erkan Çelik hakkındaki iddialar, gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde şehit haberlerine kayıtsız kaldığı gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Zuhal Topal'ı zor durumda bırakan damat adayının arkasında Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'in olduğu öne sürüldü. İddianın sahibi ise damat adayı Zekeriye Atak'tı. Hem Seda Sayan hem de Erkan Çelik'e suçlamalarda bulunan, Atak, sosyal medya paylaşım sitelerine yüklediği videoda şunları söylüyordu:

"Ben 22.07.1991 Kahramanmaraş doğumlu Zekeriya Atak, bu kaydın mahkemede delil olarak kullanılmasına izin veriyorum" sözleriyle başladığı videosunda, canlı yayındaki şehit protestosunun organize bir çalışma olduğunu öne sürdü. Atak, Zuhal Topal'ın programına çıkıp ortalığı karıştırması için Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'ten "Gidip ortalığı karıştır, bizim reytingimiz artsın, onlarınki düşsün" diyerek bankadaki hesabına başka birinin adıyla 4 bin 350 TL yatırıldığını öne sürdü.

SEDA SAYAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sevgilisi Erken Çelik ile birlikte şehit haberlerini kullanarak rakip programın reytinglerini düşürmeye çalıştığı iddia edilen Seda Sayan'dan iddialara yanıt geldi. Programında iddiaları kesin bir dille yalanlayan Seda Sayan, hakkını mahkmede arayacağını söyledi.

ERKAN ÇELİK KİMDİR?

Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik hakkındaki iddiaların kısa sürede yayılması ardından pek çok kişi Erkan Çelik sorusuna yanıt aradı. Peki Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik kimdir?

2011 yılında sosyal medya üzerinden Seda Sayan'la tanışan Erkan Çelik aynı yıl İstanbul'a yerlemişti. İlk işi tezgahtarlık olan Erhan Çelik, daha sonra söz yazarlığı yapmaya başladı. Seda Sayan ile tanıştığı sıralarda evli olan Erkan Çelik'in eşi Emine Çelik, eşininin kendisini Seda Sayan için terk ettiğini basına açıklamıştı. O dönemde Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Sacit Aslan da iddiaları doğrulayarak şunları söylemişti; "Bu iddianın doğru olduğunu Gaziantepli hatırı sayılır insanlardan da duydum"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler