MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'a katılan son isim Seda Tetik oldu

Survivor'da kıyasıya bir mücadele yaşanırken, yapılan yarışmalar sonucunda kazanan taraf olan Ünlüler'e Seda Tetik katıldı. Seda Tetik hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2016 sezonunda bir ilk yaşandı. Bir sporcu olan ve tekvando geçmişi bulunan Seda Tetik, gecikmeli olarak Survivor' 2016'ya katıldı. 11. sezonuyla ekrana gelen Survivor'ın formatında bu yıl bir değişiklik yapıldı. Ödül oyununu kazanan takım yeni bir yarışmacı seçmeye hak kazandı. Yağmur Özdemir, Spartalı Mehmet,Alper Deniz, Seda Tetik Survivor 2016'ya dahil olabilmek için SMS oylamasına çıktı. Oylamanın galibi Seda Tetik oldu. Bu yeni isimle birlikte ünlüler takımındaki yarışmacı sayısı 11'e yükseldi. Peki, güzelliğiyle dikkat çeken Seda Tetik kimdir?

SEDA TETİK KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan Seda Tetik 26 yaşındadır. 19 yıllık judo geçmişi olan genç yarışmacı, son olarak bebek yüzme eğitim merkezinde çalışmaya başlamıştır. Judo antrenörlüğü de yapan Seda Tetik, daha önce "Fear Factor" ve "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmalarına da katılmıştır. Survivor 2016'ya dahil olacağı kesinleştikten sonra büyük bir sevinç yaşayan Seda Tetik, duygularını şu sözlerle aktardı: "Herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmayı çok istiyordum. İçime doğuyordu ama oylama olduğu için emin olamıyordum."

SURVİVOR 2016'YA YENİ BİR İSİM DAHA DAHİL OLACAK

Acun Ilıcalı yeni formatla ilgili yaptığı açılamada; Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarına baştan dahil olmayan 4 sürpriz isimden ikisinin yapılacak oyunları kazanan takıma katılacağı bilgisini vermişti. İlk isim Seda Tetik oldu. Peki diğer isim kim? Bu sorunun yanıtı haftaya belli olacak. Önümüzdeki hafta ödül oyununu kazanan takıma 3 yarışmacı adayından biri dahil olacak. Yağmur Özdemir, Spartalı Mehmet ve kaptan Alper Deniz'den biri yeniden yapılacak sms oylaması sonucunda Survivor'a katılmaya hak kazanacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler