MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehrin Melekleri 3. bölümü nefesleri kesti

Ekranların yeni polisiye dizisi Şehrin Melekleri son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Merakla beklenen Şehrin Melekleri 3. bölümünde ekip, bu kez karanlık işler peşinde olan bir grubun peşine düştü.

Yeni polisiye dizi Şehrin Melekleri son bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. Aksiyon dozu yüksek sahneleri, genç ve iddialı kadrosuyla adından söz ettiren dizinin bu bölümünde Cemal ve ekibi tehlikeli bir oyunun içine girdi. Cemal ve ekibinin İstanbul'u suçtan arındırmak için atıldıkları maceraları ele alan Şehrin Melekleri dizisinin 3. bölümünde suç odağı Bedirhan Kuloğu'nun köstebeği Gürkan ve haksızlığa dayanamayan Fırat, arasında ise sürpriz gelişmeler yaşandı. Başrollerini; Yiğit Dikmen, Nilay Cafer, Buse Varol ve Arda Hacıoğlu'nun paylaştığı Şehrin Melekleri 3. bölümü 31 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Fox Tv'de yayınlandı!

ŞEHRİN MELEKLERİ KONUSU

Bir polisiye dizi olan Şehrin Melekleri, Cemal ve ekibinin güzeller güzeli İstanbul'u suçtan arındırma hikayesini ele alıyor. İstanbul'a sahip çıkmaya canları pahasına yemin eden "Şehrin Melekleri", suça karşı adalet, şiddete karşı şefkat, ihanete karşı bağlılıkla mücadele eden büyük bir efsaneye dönüşeceklerdir. İstanbul'un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır artık.

ŞEHRİN MELEKLERİ KADROSU

Konusu kadar kadrodaki isimleriyle de dikkat çeken Şehrin Melekler'inde: Cenk Ertan, Ümit Kantarcılar, Nilay Cafer, Yiğit Dikmen, İsmail Volkan Akçaalan, Buse Varol, Arda Hacıoğlu, Ünal Silver, Tuğçe Karabacak, Yavuz Pekdiker, Ceyda Tepeliler, Yaprak Durmaz, Ayça Aras, Ünal Silver olmak üzere çoğunluğu genç isimler yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler