MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 138. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizisi Seksenler son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Seksenler 18. bölümde Helga planlarını adım adım gerçekleştirmeye başladı. Önce mahalleye taşınan Helga, ardından Nazlı'yla arkadaş oldu.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler 138. bölümde yeni gününde izleyenleriyle buluştu. Daha önce salı günü ekrana gelen Seksenler artık perşembe akşamları yayınlanacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla seksenli yılları günümüze eğlenceli bir dille taşıyan Seksenler 138. bölümde mahalleye yerleşip amacına ulaşan Helga, bir de Nazlı'yla arkadaş oluyor. Bu gelişmeler sonrasında Ergun ise zor günler yaşamaya başladı. Sıcacık dizi Seksenler son bölümüyle 25 Aralık Cuma akşamı ekrana geldi.

Helga, Nazlı ile Seksenler 138. bölümde arkadaşlık ilişikilerini geliştirdiler. Ergun'un karısı Helga sonunda amacına ulaştı ve Ergun'un mahallesine taşındı. Böylece Ergun ve çevresinle günden güne daha çok yakınlaşan Helga, Nazlı ile de yakın arkadaşlık kurunca, Ergun Seksenler son bölümde zor günler yaşamaya başladı.

Fehmi, Helga'yı Seksenler 138. bölümde yılbaşı yemeğine davet etti. Böylece Helga'nın, Nazlı'nın ailesiyle de samimiyet kurması daha da kolaylaştı. Büyük sırrın Nazlı ve ailesi tarafından öğrenilmesi an meselesiydi. Bu sırrı bilen Şahin'in sakarlığı yüzünden ise Fehmi ve Ergun'un arası Seksenler 138. bölümde iyice gerildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler