MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 141. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in sevilen dizilerinden Seksenler son bölümü izleyicisiyle buluştu. Her hafta merakla beklenen Seksenler 141. bölümde Helga gerçekleri Nazlı'ya açıklamaya karar verdi. Ergun ise buna engel olmak için elinden geleni yaptı.

Ekranların komedi dozu yüksek dizisi Seksenler son bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi toplayan Seksenler 141. bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Seyirci bu hafta da kahkahaya boğuldu. Güçlü oyuncu kadrosuyla seksenli yılları günümüze eğlenceli bir dille taşıyan Seksenler son bölümde Helga, Nazlı'ya gerçekleri açıklamak için harekete geçti. Ergun ise bunu engellemek için elinden geleni yaptı. Rasim Öztekin Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi oyuncuların yer aldığı Seksenler son bölümü 15 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi.

Seksenler son bölümde Ergun için Helga'yı durdurmak gün geçtikçe daha zor hale geldi. Helga, Ergun'la evli olduğunu Nazlı'ya açıklamak üzereydi. Ergun ve Nazlı aşkı büyük bir tehlike altındaydı. Ergun, Nazlı'nın bu haberi öğrenmemesi için elinden geleni yaptı. Nazlı, Ergun'un evli olduğunu öğrendi mi?

Mahallenin yeni üyesi Feraye Hanımın belalısı Servet Seksenler 141. bölümde hapisten çıktı. Tüm mahalle Feraye'yi koruma altına alsa da, Servet, Feraye'nin peşini bırakmaya niyetli değildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler