MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 142. bölümde Nazlı askere çağırıldı

TRT 1'in komedi dizilerinden Seksenler son bölümüyle 22 Ocak'ta ekrana geldi. Ekranların uzun soluklu dizisi Seksenler 142. bölümde Nazlı askere çağrıldı!

Ekranların komedisi yüksek dizisi Seksenler son bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosuyla ve konusuyla ses getiren Seksenler 142. bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. Yaşanacak gelişmeler sevenlerini ekrana kitledi. Nazlı askerlik şokunu yaşadı. Nazlı'ya askere çağırdılar. Diğer yandan Basti bıçalandı. Rasim Öztekin Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi oyuncuların yer aldığı Seksenler son bölümü 22 Ocak'ta ekrana geldi.

Seksenler son bölümde Basri bıçaklandı. Bu kötü olay sonrası acilen hastaneye kaldırılan Basri ölüm kalım savaşı verdi. Mahalleye dadanan adamlar Ahmet'i cezalandırmak için Gülden'i kaçırdı. Gülden'i kaçıran adamlar Gülden karşılığında bir ismi istedi. Ahmet ise kaçırılan karısı Gülden'in sağ salim bir şekilde eve dönmesini bekledi. Seksenler 142. bölümde diğer yandan Nazlı askere çağrıldı. Bu olay mahalleye damga vurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler