MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 146. bölüm TRT 1'de yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Seksenler son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 80'lerde yaşanan olayları komik bir dille ekrana aktaran Seksenler 146. bölümde Rukiye'nin kıskançlık krizi tuttu. Ergun'un ise Helga'dan boşanıp boşanamayacağı merak konusuydu.

SEKSENLER 146. BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler son bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Komedi dozu yüksek dizi Seksenler 146. bölümde Fehmi'nin muhtarlık ofisine Feraye Hanım'ı almak istemesi Rukiye'nin hoşuna gitmedi. Öte yandan Çağatay'ın yeni işiyle başı belaya girdi. İşte dizinin bu bölümünden detaylar...

SEKSENLER 146. BÖLÜM ÖZETİ

Rukiye'nin kıskançlık krizi tuttu. Fehmi muhtarlık ofisine daktilo kullanabilen bir yardımcı almak istiyordu. Mahallenin yeni sakinlerinden biri olan Feraye Hanım, tam da Fehmi'nin aradığı krtiterlerde bir çalışandı. Feraye Hanım, muhtarlık ofisinde çalışmaya başladı. Ancak Rukiye, genç ve bir o kadar güzel olan Feraye hanımın, Fehmi ile birlikte çalışacak olmasını son derece kıskanmaya başladı.

MAHKEME ZAMANI

Seksenler son bölümde Çağatay'ın yeni işi başına bela olacak cinstendi. Ergun ve Helga'nın mahkeme zamanı gelip çattı. Ergun, Helga'dan boşanamazsa onu çok kötü günler bekliyordu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler