MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 147. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Ekranların keyif veren dizisi Seksenler son bölümüyle TRT 1'de yayınlandı. 80'li yıllarda yaşanan trajikomik olayları ekranlara aktaran Seksenler dizisinin 147. bölümünde Fehmi Ergun'u köşeye sıkıştırınca, Ergun, Helga'yla evli olduğunu Fehmi'ye söyledi. Nazlı'nın ise gerçeği öğrenmesi çok yakındı.

Seksenler son bölümüyle 5 Mart Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisinin bu bölümünde komedi dozu gittikçe arttı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler 147. bölümde Fehmi, Ergun'u köşeye sıkıştırdı.

SEKSENLER 147. BÖLÜM ÖZETİ

Fehmi, Ergun'u köşeye sıkıştırıyor! Ergun'un Helga ile evli olduğunu öğrenenlerin sayısı günden güne artmaktaydı. Bu sefer de Fehmi, Ergun'u köşeye sıkıştırdı ve Ergun panikle, Helga ile evli olduğunu Fehmi'ye söyledi. Kendisinden bir şeylerin saklandığını hisseden Nazlı'nın ise gerçeği öğrenmesi an meselesiydi.

MAHALLEYE OPERASYON

Çağatay ve ailesi büyük tehlike altındaydı. Çağatay'ın başı fena halde belaya girdi. Baş Komiser Rıza ve ekibi mahallede operasyon düzenledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler