MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 148. bölüm TRT 1'de yayınlandı

TRT 1 ekranlarının komedi dizilerinden Seksenler son bölümüyle 12 Mart'ta ekrana geldi. 80'li yıllarda yaşanan trajikomik olayları ekranlara aktaran Seksenler dizisinin 148. bölümünde Ergun'un korktuğu başına geldi.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler son bölümüyle 12 Mart Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisinin bu bölümünde komedi dozu gittikçe arttı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler 148. bölümde Ergun'un korktuğu başına geldi. Ergun'un Helga'yla evli olduğunu Nazlı öğrendi.

SEKSENLER 148. BÖLÜM ÖZETİ

Ergun'un korktuğu başına geldi. Ergun'un Helga ile evli olduğunu önce Fehmi öğrendi, sonra da Nazlı! Nazlı, nişanlısı Ergun'un Helga ile evlendiğini öğrenince şoke oldu. Ergun'un Helga ile evlendiğini öğrenen Fehmi küplere bindi. Seksenler son bölümde Fehmi, Ergun'dan hesap sormada hiç gecikmedi. Tüm bu yaşananlar Ergun için oldukça zordu. Ergun ve Nazlı aşkını çok kötü günler bekliyordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler