MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 149. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler son bölümüyle izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Evli olduğu ortaya çıkan Ergun, Seksenler 149. bölümde Nazlı'ya kendini affettirmeye çalıştı ve evliliğin formaliteden olduğunu söyledi.

TRT 1 ekranlarının keyifli dizilerinden Seksenler son bölümüyle 19 Mart akşamı izleyicisini güldürmeye devam etti. 80'li yıllarda yaşanan trajikomik olayları ekranlara aktaran Seksenler son bölümde işler karıştı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan ve oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler 149. bölümde Nazlı'nın Ergun'u affedip affetmeyeceği merak ediliyordu.

SEKSENLER 149. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı Ergun'u affeti mi? Nazlı Ergun'un evli olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşadı ve Ergun'a sırtını döndü. Sadece Nazlı değil, başta Fehmi Ve Rukiye olmak üzere Nazlı'nın tüm ailesi de Ergun'a oldukça sinirliydi! Seksenler son bölümde Ergun formalite icabı evlendiğini söylese de, Nazlı'nın kalbi çok kırıldı. Kendini kandırılmış ve aldatılmış hisseden Nazlı'nın, Ergun'u affetmesi çok zordu. Nazlı'nın kendisini affetmeyeceğini Hisseden Ergun, mahalleyi terk etmeye karar verdi!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler