MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 150. bölüme Sergen Yalçın konuk oldu

Beğenilen dizi Seksenler son bölümüyle ekrana geldi. Türk futbolun yaşayan efsanelerinden Sergen Yalçın'ın konuk olduğu Seksenler 150 bölümde, mahallede harika futboluyla dikkat çeken bir isim mahallelinin dikkatini çekti.

Beğenilen dizi Seksenler 150. bölümüyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan ve oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler 150. bölümüne Sergen Yalçın konuk olarak katıldı. Öte yandan Ergun'un hazırladığı video, Nazlı'yı duygulandırdı.

SEKSENLER 150. BÖLÜM ÖZETİ

Sergen Yalçın Seksenler'de! Çınaraltı mahallesinde çok iyi futbol oynayan bir çocuk, mahalle esnafının dikkatini çekti. Herkes bu çocuğun ileride çok iyi bir futbolcu olacağını konuşuyordu. Kimse bu çocuğun büyüyünce Sergen Yalçın olacağını, o günlerden tahmin edemedi. Seksenler son bölümde öte yandan Ergun, Nazlı'nın onu affetmesi için elinden geleni yapmaya devam etti ve Nazlı için bir video kaset hazırladı. Nazlı, Rukiye ve komşular Ergun'un hazırladığı videoyu izleyince duygusal anlar yaşandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler