MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 151. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Samimi anlatımıyla izleyicisine keyifli anlar yaşatan Seksenler son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Merakla beklenen Seksenler 151. bölümde Ergun Plak hafızasını kaybetti. Ergun'un yaşadığı hafıza kaybı, Nazlı'yla olan ilişkisini de etkiledi.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler 151. bölümüyle izleyiciye keyif dolu anlar yaşatmaya devam etti. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan ve oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler 151. bölümde Ergun hafızasını kaybetti. Ergun'un, Nazlı ile olan ilişkisi de etkilendi! Seksenler dizisi 151. bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı ekrana geldi.

SEKSENLER 151. BÖLÜM ÖZETİ

Ergun Plak hafızasını kaybetti! Pastacı Sami arabayla Ergun'a çarptı. Çınaraltı mahalesinde yaşanan bu görünmez kaza, herkesin panik yaşamasına sebep oldu. Sami Ergun'a çarptığı için oldukça üzgünken, Ergun hafızasını kaybetti. Seksenler son bölümde Ergun'un hafızasını kaybetmesi birbirinden komik anların yaşanmasına sebep oldu. Seksenler son bölümde son dönemde yaşanan hiçbir şeyi hatırlamayan Ergun'un, Nazlı ile olan ilişkisi bu durumdan etkilendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler