MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 153. bölümde aşıklar mutlu

Seksenler 153. bölümü izleyicisiyle buluştu. Dönem dizisi Seksenler son bölümde Nazlı bir kelime bir işlem yarışmasına katıldı. Nazlı'nın yarışmasını fırsat bilen Ergun Nazlı'yla eski günlere dönmeyi başardı.

Türkiye'nin 80'li yıllarından günümüze uzanan değişimini ekrana taşıyan Seksenler 153. bölümü 16 Nisan akşamı sevenleriyle buluştu. Dizinin son bölümünde Ergun Nazlı'ya ulaşmak için her yolu değerlendirirken Ahmet'in başına konan talih kuşu herkesi sevindirdi. Eğlenceli sahnelerin birbiri ardına sıralandığı Seksenler son bölümü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yerini aldı.

SEKSENLER 153. BÖLÜM ÖZETİ

Seksenler 153. bölümde Nazlı bir kelime bir işlem yarışmasına katıldı. Başta Fehmi olmak üzere herkes, Nazlı'yı yarışmaya hazırlamaya başladı. Ergun ise, yarışmaya çalıştırma bahanesiyle, Nazlı'ya yaklaşmaya çalıştı.

Seksenler 153. bölümde Ahmet ve Gülden'in ise başı ev sahibiyle beladaydı. Öte yandan Ahmet'in başına konan talih kuşu herkesi sevindirdi. İstanbul'a neden geldiği merak konusu olan Fehmi'nin yeğeni Şenol, öyle bir şey yapar ki başta Fehmi olmak üzere tüm ailenin başı belaya girdi. Mahallenin topçu çocuğu Sergen ise Butik Ali ve Dilek aşkı için öyle güzel bir yardımda bulunur ki, yaşanan romantik olaylar yerini eğlenceli anlara bıraktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler